Ayhan Pala'dan Vali Öz'e teşekkür

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 20-28 Haziran 2014 tarihleri arasında kentte düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nda 800 sporcu ile yaklaşık 2 bin kişiyi ağırladıklarını söyledi.Vali Öz, şampiyonanın ardından Türkiye Okul Sporları Federasyonu

Ayhan Pala'dan Vali Öz'e teşekkür

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 20-28 Haziran 2014 tarihleri arasında kentte düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nda 800 sporcu ile yaklaşık 2 bin kişiyi ağırladıklarını söyledi.

Vali Öz, şampiyonanın ardından Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala ile federasyon yetkililerini makamında kabul etti.

Kentin güçlü spor altyapısıyla uluslararası müsabakalardan her zaman başarıyla çıktığını ifade eden Vali Öz, "Böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliğini yapmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da desteklediği bu organizasyonu başarılı şekilde bitirdik. İlimize gelen takımlar dostluk ve kardeşlik içerisinde sporun anlamına uygun karşılaşmalar yaptı" dedi.

Şampiyonada kızlar kategorisinde birinci olan Türk takımının herkesi gururlandığını vurgulayan Öz, şöyle devam etti:

"Bu etkinliğin ilimizde gerçekleştirilmesi çok sevindirici ama bir başka sevindirici tarafı da kızlarda Türk okul takımımızın şampiyon olması. Bu gurur verici müsabakalarda 800 sporcu ile yaklaşık 2 bin kişiyi ilimizde ağırladık. Çok güzel hatıralarla buradan ayrıldıklarına inanıyoruz. Bundan sonraki organizasyonların ve özellikle 2016 yılındaki Gymnasiade Okul Sporları Olimpiyatları'nın ilimizde yapılması için çalışmalar da son aşamaya geldi. Tüm bu organizasyonların ilimizde yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Pala ise şampiyonanın başarılı şekilde geçtiğini ve katılımcı ülkelerin memnuniyet duyduklarını belirterek, "Bu organizasyon sürecinde bizlere destek olan başta sayın valimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Pala, konuşmasının ardından Vali Öz'e şampiyonaya katkılarından dolayı plaket verdi.

ap.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem