Avrupa teröre karşı safını belli etmeli!

Paris’te yaşanan kanlı terör saldırısının etkileri ve şoku uzun süre daha devam edecek gözüküyor.   Fransa’da yaşayan herkes tedirgin-kaygılı ve endişeli.Onlarca kişinin hayatını kaybettiği eylem sonrası Paris’te radikal önlemler alınmış durumda. Olağanüs

Avrupa teröre karşı safını belli etmeli!
Paris’te yaşanan kanlı terör saldırısının etkileri ve şoku uzun süre daha devam edecek gözüküyor.
 
Fransa’da yaşayan herkes tedirgin-kaygılı ve endişeli.Onlarca kişinin hayatını kaybettiği eylem sonrası Paris’te radikal önlemler alınmış durumda. Olağanüstü halin alt ay daha uzatılması gündemde. Paris’te yaşayan gurbetçilerimiz de aynı tehlike altında. Binlerce gurbetçimiz işyerlerine giderken ve gelirken huzursuz olduklarını dile getirdiler.
 
BİZ ÜLKE OLARAK YILLARDIR ACISINI YAŞIYORUZ!
 
Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur yaşanan bu vahşi saldırısını kınadıklarını belirterek “Yaşananlar insanlık dışı büyük üzüntü içindeyiz. Olayların yaşandığı yerler bize yakın, gidip-geldiğimi yerler. Artık herkes terör gerçeğini kabul etsin. Avrupa’nın göbeğinde yaşanan bu kanlı terör olay dünya barışı için bir son olmalı. Hepimize düşen sorumluluklar var. Türkiye yıllardır bunun acısını yaşıyor ve hala ne yazık ki ve gerekli desteği göremiyor. Avrupa ülkeleri   teröre karşı mutlak bir duruş sergilemeli” dedi.
 
teror-002.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem