Athena Gökhan Namaza Başladı

Maneviyata yönelen ünlüler kervanına bir yenisi daha eklendi. Athena Grubu'nun solisti 5 vakit namaza başladığı iddia edildi. Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinye Park'ta olmak üzere bu yıl 3. düzenlenen 'Fashion's Night Out' geceleri, yine sokakları dold

Athena Gökhan Namaza Başladı

Maneviyata yönelen ünlüler kervanına bir yenisi daha eklendi. Athena Grubu'nun solisti 5 vakit namaza başladığı iddia edildi.

 
Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinye Park'ta olmak üzere bu yıl 3. düzenlenen 'Fashion's Night Out' geceleri, yine sokakları doldu taşırdı.
 
Bir hayli dikkat çeken defile de modeller güzelliklerini ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz da geceye katılan isimlerin arasında geliyordu.
 
"ÇOK HASSAS KONULAR"
Milliyet'te yer alan habere göre, 5 vakit namaza başladığı yönünde çıkan dedikodularla ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özoğuz, ''Bunlar çok hassas konular  bu konulardan rant sağlıyor denilmesinden, olayların farklı yöne çekilmesinden korktuğumdan bir yorum yapmak istemiyorum. Dini inanç sonuç itibariyle herkesin iyiliği de kötülüğü de kendinedir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem