Askeri araca mayınlı tuzak

 Askeri aracın geçişinden sonra meydana gelen, ölen ve yaralananın olmadığı patlamanın ardından güvenlik güçleri ile teröristler arasında kısa süreli çatışma yaşandı.  Şemdinli'den Derecik yönüne giden askeri konvoy, saat 18.00 sıralarında ilçeye 15 kilom

Askeri araca mayınlı tuzak

 

Askeri aracın geçişinden sonra meydana gelen, ölen ve yaralananın olmadığı patlamanın ardından güvenlik güçleri ile teröristler arasında kısa süreli çatışma yaşandı. 

 

Şemdinli'den Derecik yönüne giden askeri konvoy, saat 18.00 sıralarında ilçeye 15 kilometre uzaklıktaki Bağlar Köyü'ne bağlı Moşe ve Güzelkaya Mezraları bölgesinden geçtiği sırada, PKK'lılar tarafından yola döşenen uzktan kumandalı patlayıcı infilak ettirildi. Askeri aracın geçişinden sonra meydana gelen patlamanın ardından teröristler, uzun namlulu silahlarla askeri konvoya ateş açtı. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine 20 dakika boyunca çatışma yaşandı. Patlama ve çatışmada ölen yada yaralanan olmazken PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem