Askeri Araç Devrildi: 2 Şehit

 Şırnak'ta seyir halindeki askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu.Edinilen bilgiye göre kaza Silopi-Cizre karayolunda meydana geldi. Henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı meydana gelen kazada şehit olan askerler helikopter ile 23'ncü Jan

Askeri Araç Devrildi: 2 Şehit

 

Şırnak'ta seyir halindeki askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre kaza Silopi-Cizre karayolunda meydana geldi. Henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı meydana gelen kazada şehit olan askerler helikopter ile 23'ncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na getirilerek düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı. Törene Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, kurum amirleri ve çok sayıda asker katıldı.

 

ŞEHİT ASKERLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Şırnak'ta, askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerlerin isimleri belirlendi. Silopi Cizre karayolunda rutin yol kontrolü yaparken henüz tespit edilemeyen bir nedenle kaza yapan askeri araç içinde bulunan Osmaniye nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Mehmet Kaya ile Gaziantep nüfusuna kayıtlı Piyade Er Adnan Öztürk şehit oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem