"Arz ederim" devri kapanıyor...

Kamuda e-yazışma dönemi resmen başlıyor. 2012’den bu yana Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ile hizmet kalitesini artıran Bağcılar Belediyesi, Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik’e hazır. Yeni düzenlemeye göre, vatanda

"Arz ederim" devri kapanıyor...
Kamuda e-yazışma dönemi resmen başlıyor. 2012’den bu yana Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ile hizmet kalitesini artıran Bağcılar Belediyesi, Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik’e hazır.
 
Yeni düzenlemeye göre, vatandaşların, dilekçelerini “Arz ederim” ifadesiyle bitirmelerine ilişkin teamül kaldırılarak, “Arz ederim” ifadesiyle bitirilmeyen dilekçelerin de işleme alınma zorunluluğu getirildi. Resmi yazılarda artık “Saygılarımla, iyi dileklerimle, bilgilerinize sunulur”, gibi saygı içeren ifadeler kullanılacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem