Antalya'ya ünlü yağmuru

 BU yıl 49'uncusu düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne davet edilen sanatçılar uçaklarla Antalya'ya gelmeye başladı. Sinemanın Sultan'ı Türkan Şoray, Engin Çağlar, Nuri Alço, Salih Güney, Selda Akkor, Sümer Tilmaç gibi sanatçıl

Antalya'ya ünlü yağmuru

 

BU yıl 49'uncusu düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne davet edilen sanatçılar uçaklarla Antalya'ya gelmeye başladı. Sinemanın Sultan'ı Türkan Şoray, Engin Çağlar, Nuri Alço, Salih Güney, Selda Akkor, Sümer Tilmaç gibi sanatçılar havalimanında çiçeklerle karşılandı.
 
Türk sinemasının en uzun soluklu festivali Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, bugün saat 18.30'da yapılacak kokteyl ile resmen başlayacak. Saat 21.00'de de Cam Piramit'teki Açılış Töreni'nin ardından 'Onur Ödülleri' sahiplerine verilecek.
 
Festivale katılacak sanatçılar, uçaklarla Antalya'ya gelmeye başladı. Sinemanın Sultan'ı Türkan Şoray, Engin Çağlar, Nuri Alço, Salih Güney, Selda Akkor, Sümer Tilmaç gibi ünlü sanatçılar İstanbul'dan saat 14.40'da kalkan uçakla Antalya Havalimanı'na geldi.
 
Kalabalık hayran kitlesi tarafından karşılanan sanatçılar, sevgi gösterileri arasında otobüslerine yürüdüler. Festival yetkilileri Türkan Şoray'ı çiçek vererek karşıladı. Hayranlarının arasından el sallayarak geçen Şoray, eşarbı ve güneş gözlüğüyle dikkat çekti ve yanına yaklaşan hayranlarını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Annesi Ahu Çiçekçi'nin kucağındaki 14 aylık 'Ada' bebeği öpücük yağmuruna tutan Şoray, "Ben seni yerim. Bakın beni karşılamaya gelmiş. Ne güzel bir karşılama, çok mutlu oldum" dedi.
 
Sevgi gösterilerinin ardından aracına doğru yürüyen Şoray, hayranlarına el sallayarak alandan ayrıldı.
 
HÜLYA AVŞAR RAKETİYLE GELDİ
 
Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Jüri Başkanı Hülya Avşar, Antalya'ya geldi. 15 dakika rötarlı gelen uçaktan elinde tenis raketiyle inen Hülya Avşar'ı, Antalyalı sinema sanatçısı Sümer Tilmaç karşıladı. 
 
Hayranlarının alkışlarıyla terminalden dışarı çıkan Hülya Avşar, bir elinde çantası, bir elinde tenis raketiyle dikkati çekti. Raketini bagaja vermek istemediğini söyleyen Avşar, boş vakit bulduğunda tenis oynayacağını belirtti. Film aralarında tenis oynayarak dikkatini toplamak istediğini belirten Hülya Avşar, "Film aralarında kendimi rahatlatmak ve terapi yapmak için tenis oynamak bana iyi gelecek. Bu nedenle raketimi de yanımda getirdim" dedi. 
 
Festivalde Jüri Başkanı olduğunun açıklanmasının ardından tiyatrocu Levent Kırca ile aralarında geçen olaylar hakkındaki soru üzerine, "Siz hala orada mısınız? Olay filan yok" dedi. Festival için inanılmaz bir organizasyonun yapıldığını bildiğini belirten Avşar, "Yerimize oturacağız, ödüller verilecek, çok güzel olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler