Antalya "kırmızı bölge" her şey G 20 için

Antalya'da düzenlenecek olan G-20 Liderler Zirvesi nedeniyle kentte güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Antalya Havalimanı Dış Hatlar 1 Terminali ise bir hafta sadece heyetlere hizmet edecek.Antalya'da 14-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştir

Antalya "kırmızı bölge" her şey G 20 için

Antalya'da düzenlenecek olan G-20 Liderler Zirvesi nedeniyle kentte güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Antalya Havalimanı Dış Hatlar 1 Terminali ise bir hafta sadece heyetlere hizmet edecek.

Antalya'da 14-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan G-20 Liderler zirvesi nedeniyle güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Zirve süresince Antalya'da 11 bini polis, kalanı da jandarmadan oluşan 12 bin güvenlik personeli görev yapacak. G20 Liderler Zirvesi dolayısıyla Belek-Kadriye "kırmız bölge" ilan edildi. Belek-Kadriye bölgesinde yarın sabah 07.30'dan itibaren akreditasyonu bulunmayan araçlar alınmayacak. Antalya-Alanya karayolundan yaklaşık 5 kilometre Belek-Kadriye yolu demir bariyerlerle kapatıldı.

HAVALİMANI DIŞ HATLAR 1 TERMİNALİ KAPATILDI

Antalya Havalimanı Dış Hatlar 1 Terminali ise bugünden itibaren kapatıldı. Terminal bir hafta sadece G-20 Liderler Zirvesine katılan heyetler kullanacak. Havalimanın dışı da demir bariyerlerle çevrilerken akreditasyonu olmayanlar bölgeye alınmıyor.

Antalya'daki zirveye, ABD, İngiltere, Rusya, Japonya, Kanada, Almanya, Fransa, İtalya, Avustralya, Brezilya, Arjantin, Hindistan, Çin, Endonezya, Meksika, Suudi Arabistan, Güney Afrika, Güney Kore ve Avrupa Birliği Komisyonu liderleri katılacak.

Öte yandan, Sağlık Bakanlığı, bütün heyetler için en az bir sağlık ekibi görevlendirdi; Antalya'daki bir hava ambulansına ilave olarak iki hava ambulansı daha tahsis etti.

Antalya

Antalya

Antalya

Antalya

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem