Antalya Açıklarında 6.0'lık Deprem

 Antalya açıklarında saat 16.54'te Richter ölçeğine göre 6.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Antalya kent merkeziyle Kumluca ve Korkuteli ilçelerinde hissedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün veril

Antalya Açıklarında 6.0'lık Deprem

 

Antalya açıklarında saat 16.54'te Richter ölçeğine göre 6.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Antalya kent merkeziyle Kumluca ve Korkuteli ilçelerinde hissedildi.

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre merkez üssü Akdeniz olan, 6.0 büyüklüğündeki depremin, yeryüzüne yakınlığı 21.1 kilometre olarak ölçüldü.

 

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz Doğu Baseni merkezli meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremin; Antalya, Muğla ve yakın çevresinde hissedildiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem