Annesinin cesedi ile 7 yıl yaşadı

  İstanbul Fatih'te eski buzdolabı satın almak için gittiği evde eski kanepeyi de almak isteyen hurdacı yorganı çekince yatakta çürümüş insan kemikleri ile karşılaştı. Olay, Şehremini Nadir Eşref Sokak üzerinde yer alan bir binanın en üst katında akşam sa

Annesinin cesedi ile 7 yıl yaşadı

 

 

İstanbul Fatih'te eski buzdolabı satın almak için gittiği evde eski kanepeyi de almak isteyen hurdacı yorganı çekince yatakta çürümüş insan kemikleri ile karşılaştı.

 

Olay, Şehremini Nadir Eşref Sokak üzerinde yer alan bir binanın en üst katında akşam saatlerinde ortaya çıktı. İddiaya göre; eski buzdolabını satmak isteyen Nazan Öncel (47), sokaktan geçen bir hurdacıyı evine çağırdı.

 

Buzdolabını satın alan hurdacı Hasan Çetinkaya, üzerinde yorgan örtülü olan kanepeyi de satın almak istediğini söyledi. Bu sırada Öncel'in uyarısına rağmen örtüyü kaldıran Çetinkaya, yataktaki çürümüş haldeki insan kemikleri ile karşılaştı. Bunun üzerine hızla evden uzaklaşan Çetinkaya, durumu polise bildirdi.

 

İhbar üzerine harekete geçen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bahse konu olan eve gelerek olaya el koydu.

 

Evde inceleme başlatan ekipler, ilk belirlemelere göre cesedin 7 yıl önce aynı yatakta hayatını kaybeden 88 yaşındaki Emine Öncel'e ait olduğunu belirledi. Cesedin üzerinde hırkasının bulunması dikkat çekti. Yaşlı kadına ait kemikler, detaylı incelemeler için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

 

Duyduklarına inanamayan mahalle sakinleri, cesedin kokmadığını ve yaşanan olay nedeniyle şaşkın olduklarını dile getirdiler.

 

Öte yandan, Nazan Öncel'in akli dengesinin yerinde olmadığı, 20 yıl önce ölen babasından bağlanan 275 TL yetim aylığı ile geçindiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem