Ankara’da korkutan kaza: 3 yaralı

Başkent'te, belediye otobüsü ile bir cipin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.Kaza, Eskişehir yolu Yaşamkent civarında meydana geldi. Eskişehir yolu üzerinden Polatlı istikametine giden otobüs, iddiaya göre ışık ihlali yaptığı belirtilen lüks bir cip ile

Ankara’da korkutan kaza: 3 yaralı

Başkent'te, belediye otobüsü ile bir cipin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Kaza, Eskişehir yolu Yaşamkent civarında meydana geldi. Eskişehir yolu üzerinden Polatlı istikametine giden otobüs, iddiaya göre ışık ihlali yaptığı belirtilen lüks bir cip ile çarpıştı. Murat Yıldız yönetimindeki 06 BS 9576 plakalı otobüs trafik ışıklarına çarparak durdu. Kazada, 06 NNB 15 plakalı cip sürücüsü Hatice Cangül ve otobüsteki iki yolcu yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza mahalline gelen jandarma trafik ekipleri, kazaya karışan araçlarda inceleme yaptı.

Ankara’da korkutan kaza: 3 yaralı

Ankara’da korkutan kaza: 3 yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler