Anıtkabir maketine yoğun ilgi

Atatürk'ün vefatının 77. yılı münasebeti ile Giresun Belediyesi tarafından Atatürk Meydanı'na kurulan Anıtkabir maketine Giresunlular yoğun ilgi gösterdi.10 Kasım nedeniyle Atatürk Meydanı'nda kurulan Anıtkabir maketi aslına uygun ve üç boyutlu olarak düz

Anıtkabir maketine yoğun ilgi

Atatürk'ün vefatının 77. yılı münasebeti ile Giresun Belediyesi tarafından Atatürk Meydanı'na kurulan Anıtkabir maketine Giresunlular yoğun ilgi gösterdi.

10 Kasım nedeniyle Atatürk Meydanı'nda kurulan Anıtkabir maketi aslına uygun ve üç boyutlu olarak düzenlendi. Öğrencilerin ve vatandaşların fotoğraf çektirdiği maket önünde bazı vatandaşlar ise selfie (öz çekim) yapmayı ihmal etmedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda binlerce Cumhuriyet sevdalısının bayraklarla yürüdüğünü belirterek, "Giresun halkı Atatürk'e ve Cumhuriyet'e gönülden bağlıdır. Bu ülkede yaşayan her vatandaşımızın Anıtkabir'i görmesi gerekir. Özellikle çocuklarımıza Atatürk ve arkadaşlarının bu ülke için yaptıklarını anlatmalıyız. Belediye olarak, bayramlarda ve 10 Kasım'da Cumhuriyet ve Atatürk sevgisini yüceltmek için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Vatandaşlarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın özlemini yaptığımız maketlerle gidermeye çalışıyoruz" dedi.

Anıtkabir maketine yoğun ilgi

Anıtkabir maketine yoğun ilgi

Anıtkabir maketine yoğun ilgi

Anıtkabir maketine yoğun ilgi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem