Anadolu Üniversitesi’nde gerginlik

Anadolu Üniversitesinde, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'nın katılacağı etkinliği protesto etmek isteyen 7 kişi gözaltına alındı.Vali Tuna'nın katılımıyla Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009'da yapılacak "Eskişehir'de Geleceğin Sektörleri ve

Anadolu Üniversitesi’nde gerginlik

Anadolu Üniversitesinde, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'nın katılacağı etkinliği protesto etmek isteyen 7 kişi gözaltına alındı.

Vali Tuna'nın katılımıyla Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009'da yapılacak "Eskişehir'de Geleceğin Sektörleri ve Türkiye-Almanya işbirliği, havacılık ve raylı sistemler" konuşu etkinlik öncesi, Ekonomi ve Tarih Kulübü üyesi olduklarını söyleyen 7 öğrenci salona girdi. Grup üyeleriyle tedbir alan polisler arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğin büyümesiyle 7 öğrenci, çevik kuvvet ekipleri tarafından gözaltına alınarak salon dışına çıkartıldı. 7 kişinin bir süre sonra serbest bırakıldığı öğrenilirken, üniversitede gerginlik sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler