Alkollü genç polisi alarma geçirdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çığlık atarak uçurum kenarında dolaşan alkollü bir genç, polis, 112 ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Kuruçeşme Mahallesi Katip Çelebi caddesi 20. sokakta bulunan ormanlık alandaki uçurumun kenarında b

Alkollü genç polisi alarma geçirdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çığlık atarak uçurum kenarında dolaşan alkollü bir genç, polis, 112 ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Kuruçeşme Mahallesi Katip Çelebi caddesi 20. sokakta bulunan ormanlık alandaki uçurumun kenarında bir şahsın çığlık attığını duyan çevredekiler durumu polis ekipleri haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çevredekilerin de yardımı ile genci aramaya başladı.

"BİR GÜN TAMAMEN KAYBOLACAĞIM"

Ormanlık alanda genci arama çalışmasına tesadüfen olay yerinde olan AKUT temsilcisi de destek verdi. Kısa süreli aramanın ardından gence ulaşan ekipler, alkollü olduğu için ayakta durmakta zorlandığı görünen gencin koluna girerek ambulansa götürdüler. Ambulansa teslim edilen Aykut İ. (27), "Nasıl kayboldunuz?" sorusuna, "Bir gün tamamen kaybolacağım" diye cevap verdi.

Tedbir amaçlı sağlık ekiplerine teslim edilen Aykut İ., ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

AKUT Kocaeli ekip lideri Recep Şalcı tesadüfen olayı fark ettiğini belirterek, "Okuldan çıktıktan sonra kalabalığı fark ederek olay yerine geldim. Polis arkadaşlar birisinin kaybolduğunu söylediler. Yüksek bir noktadan yerini tespit ettik. Daha sonra itfaiye ekipleri ile çalıların arasından giderek kazazedeyi aldık. Biraz kafası güzelmiş sanırım. Bulunduğu yerde kalınca da problem yaşamış. Yön duygusunu kaybedip uçurumun kenarına gelince de korkmuş, biz de gidip tahliyesine destek verdik" dedi.

Alkollü genç polisi alarma geçirdi

Alkollü genç polisi alarma geçirdi

Alkollü genç polisi alarma geçirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem