AKP 1.8 Milyon Aileyi Isıtacak

Edinilen bilgiye göre, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) ve Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) tarafından, 2 Mart 2007 tarihinden itibaren fakir ailelere ücretsiz kömür yardımına başladı. Sürdürülen kampanya kapsamında bir milyon 884 bin 9 aileye kömür

AKP 1.8 Milyon Aileyi Isıtacak

Edinilen bilgiye göre, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) ve Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) tarafından, 2 Mart 2007 tarihinden itibaren fakir ailelere ücretsiz kömür yardımına başladı. Sürdürülen kampanya kapsamında bir milyon 884 bin 9 aileye kömür dağıtılması kararlaştırıldı.

Bu ailelerinin toplam kömür talebi bir milyon 522 bin 415 ton olarak belirlenirken bu miktarın 417 bin 387 tonluk bölümü 26 Temmuz 2997 tarihi itibarıyla ailelere teslim edildi. Geri kalanbir milyon 105 bin 28 ton kömür da ailelere teslim edilecek.

Ücretsiz kömür dağıtımı 22 temmuz seçim kampanyalarında siyasi partiler arasında yoğun tartışmalara neden olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem