AK Parti'li Başkan Ölümden Döndü

  Ak Parti Çeşme Kadın Kolları Başkanı 30 yaşındaki Gardenya Erdöl Çizmeci, Çeşme'den İzmir'e giderken yola aniden çıkan domuz sürüsüne çarptı. Arabanın hasar gördüğü kazada 11 domuz telef oldu. Çeşme'den İzmir'e dönmek için yola çıkan Çeşme Kadın Kolları

AK Parti'li Başkan Ölümden Döndü

 

 Ak Parti Çeşme Kadın Kolları Başkanı 30 yaşındaki Gardenya Erdöl Çizmeci, Çeşme'den İzmir'e giderken yola aniden çıkan domuz sürüsüne çarptı. Arabanın hasar gördüğü kazada 11 domuz telef oldu.

 

Çeşme'den İzmir'e dönmek için yola çıkan Çeşme Kadın Kolları Başkanı Gardenya Erdöl Çizmeci, Zeytinler kavşağında tek başına kullandığı 35 HU 914 plakalı otomobilinin önüne çıkan domuz sürüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçta ciddi hasar oluşurken, 11 domuz telef oldu.

 

"ÇARPMANIN ETKİSİYLE SAVRULDUM HALA İNANAMIYORUM"

 

Olayın şokuyla yaşadıklarını bir süre çevresindekilere anlatamayan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gardenya Erdöl Çizmeci, sakinleştikten sonra olayın nasıl geliştiğini anlattı;

 

Gardenya Erdöl Çizmeci olay anını şöyle anlattı:

 

"Aniden önüme çıktılar. Çarpmanın etkisiyle savruldum. Hala inanamıyorum. Kazayı ucuz atlattım.Yapacak bir şey yoktu. Domuzlar bir anda yolun sağına soluna kaçıştılar. Araçta maddi hasar var fakat önemli olan cana birşey olmasın."

 

Kazanın ardından ölü domuzlar yolun kenarına çekildi. Emniyet ekipleri de gerçekleştirdikleri çalışmanın ardından kazada herhangi bir insana zarar gelmediği için sadece tutanak tutarak olayı sonlandırdı.

 

Olayda birkaç domuzun telef olmasının yanı sıra sadece araçta maddi hasar meydana geldi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem