AFAD'a rüşvet baskını

   Van'da, rüşvet ve evrakta sahtecilik suçlamasıyla İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personolinin evlerine baskın düzenlendi. Basınkınlarda ilk belirlemelere göre 5 şüpheli gözaltına alındı. Polisin AFAD binasında da arama yaptığı bildirildi. Van’da p

AFAD'a rüşvet baskını

 

  Van'da, rüşvet ve evrakta sahtecilik suçlamasıyla İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personolinin evlerine baskın düzenlendi. Basınkınlarda ilk belirlemelere göre 5 şüpheli gözaltına alındı. Polisin AFAD binasında da arama yaptığı bildirildi.

 

Van’da polis ekipleri, rüşvet ve evrakta sahtecilik suçlamasıyla sabah İl Afet Acil Durum Müdürlüğü’nde (AFAD) çalışan personelerin evlerine baskın düzenlendi. Baskınlarda, ilk belirlemelere göre 5 şüpheli gözaltına alındı.

 

Polis, saat 04.00 sıralarında AFAD’taki hak sahipliği bürolarında çalışan personelin evine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda ilk belirlemelere göre 5 şüpheli, rüşvet ve evrakta sahtecilik suçlamasıyla gözaltına alındı. Polis, daha sonra Van- Erciş karayolu üzerindeki AFAD binasına giderek arama yaptı. Bazı belge ve bilgisayarların hard disklerine el konuldu. Polisin AFAD’taki araması sürüyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem