Adliye'de Atletiyle Kendini Astı

 Çıktığı duruşmada tahliye kararı verilmeyince, Bursa Adliyesi'nin mahkum tuvaletinde kendini atleti ile astı.Bursa’da hırsızlık ve cinsel istismar iddiasıyla tutuklu yargılanan 23 yaşındaki Halil İbrahim Şen, çıktığı duruşmada tahliye kararı verilmeyince

Adliye'de Atletiyle Kendini Astı

 

Çıktığı duruşmada tahliye kararı verilmeyince, Bursa Adliyesi'nin mahkum tuvaletinde kendini atleti ile astı.

Bursa’da hırsızlık ve cinsel istismar iddiasıyla tutuklu yargılanan 23 yaşındaki Halil İbrahim Şen, çıktığı duruşmada tahliye kararı verilmeyince, Bursa Adliyesi'nin mahkum tuvaletinde kendini atleti ile astı.

Merkez Osmangazi İlçesi’nde geçen nisan ayında hırsızlık amacıyla bir eve giren kişi, 40 yaşındaki E.Ö.'nün boğazına bıçak dayayarak tecavüz etmek istedi. Çaresiz kalan E.Ö. şüpheliyi, "Burada çocuklar var. Diğer odaya gidelim" diyerek ikna edip kocasının uyuduğu odaya getirdi. Yakalanacağını anlayan şüpheli kaçarak izini kaybetti. Daha sonra polise giden E.Ö. ve kocası, hırsızlık suçundan kaydı bulunan kişilerin albümünden Halil İbrahim Şen'i teşhis etti. Bunun üzerine yakalanan Şen çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Hakkında Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'hırsızlık ve cinsel istismar' suçundan dava açılan Şen'in yargılanmasına devam edildi. Çıktığı duruşmada yöneltilen suçlamayı kabul etmeyen Şen'in tahliye talebi mahkeme tarafından kabul edilmedi. Duruşma ertelendi.

TUVALETTE ATLETİYLE KENDİNİ ASTI

Jandarma ekipleri tarafından adliye içerisindeki nezarethaneye götürülen Halil İbrahim Şen, girdiği tuvalette atletini su borusuna bağlayarak kendini astı. Sesleri duyup şüphelenen kapıdaki jandarma tarafından son anda indirilen Şen, çağrılan 112 ambulansı ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı.

Sanık avukatı Fazlı Seyis, müvekkili ile hastanede görüştüğünü belirterek şunları söyledi:

"Müvekkilim 5 aydır cezaevinde tutuklu bulunuyor. Ortada teşhis tutanağından başka bir şey de yok. Ayrıca olay yerinden alınan parmak izleri ile müvekkilimin parmak izleri de hala karşılaştırılmamıştır. Kendisinin tutuklanması için net kanıtlar bulunmamaktadır. Son duruşmada da tahliyesine karar verilmeyince intihara kalkışmıştır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem