Adalet Sarayına ateş açılması olayında 1 gözaltı

İstanbul'da IŞİD, PKK ve DHKP/C'ye yönelik düzenlenen operasyonda 15 Ağustos 2014'de Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na ateş açıp bir güvenlik görevlisini yaralayan zanlı yakalandı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bu

Adalet Sarayına ateş açılması olayında 1 gözaltı

İstanbul'da IŞİD, PKK ve DHKP/C'ye yönelik düzenlenen operasyonda 15 Ağustos 2014'de Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na ateş açıp bir güvenlik görevlisini yaralayan zanlı yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bu sabah IŞİD'e yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda IŞİD'e eleman temin ettiği ve Suriye'deki çatışma bölgelerine sıkça gittiği iddia edilen 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden birinin PKK'nın kırsal ve şehir yapılanmalarındaki militanlarına patlayıcı madde temin ve transfer ettiği öne sürülürken, bir şüphelinin de DHKP/C'nin Gülsuyu sorumlusu olduğu ve 15 Ağustos 2014'te Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na ateş açıp bir güvenlik görevlisini yaraladığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler