Acil serviste güvenlik görevlilerine bıçaklı saldırı

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde görevli 3 güvenlik görevlisi kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı.Edinilen bilgilere göre, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin röntgen bölümünün koridorunda mey

Acil serviste güvenlik görevlilerine bıçaklı saldırı

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde görevli 3 güvenlik görevlisi kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı.

Edinilen bilgilere göre, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin röntgen bölümünün koridorunda meydana gelen olayda hastanede güvenlik görevlisi olan R.B., A.H.G. ve M.G. kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Olay sonrası saldırganlar hastaneden kaçarken, yaralı güvenlik görevlileri tedavi altına alındı. Güvenlik görevlilerinden ikisinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayın ardından polis ekipleri bıçaklı saldırganları arama çalışması başlattı.

Olayla ilgili bilgi veren Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Başkanı Orhan Karakaya, "Bugün saat 17.30'da bir hasta geliyor. Burada istediği tedaviyi almadığını düşünerek eşini, dostunu toplayarak saat 21.30 gibi tekrardan hastaneye geliyor. Organize bir şekilde tek tek içeri girerek sağlık çalışanlarını ve güvenlik görevlilerini tehdit ediyor. Bıçak çekerek 3 güvenlik görevlisinin yaralanmasına neden oluyor. Daha 2 gün önce Samsun'da bir doktor arkadaş öldürüldü. İnsanları sağlığına kavuşturma görevi olan sağlıkçıların kaderi bu olmamalıdır. Bu şiddetin artık son bulmasını istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem