Acı haber geldi:1 şehit!

Bingöl'de teröristler tarafından demiryoluna döşenen bombaya müdahale ederken bombanın patlaması sonucu ağır olarak yaralanan ve Bingöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan uzman çavuş Veli Ateş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit

Acı haber geldi:1 şehit!

Bingöl'de teröristler tarafından demiryoluna döşenen bombaya müdahale ederken bombanın patlaması sonucu ağır olarak yaralanan ve Bingöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan uzman çavuş Veli Ateş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

VALİ HASTANEYE GİDEREK BİLGİ ALDI

Şehit Veli Ateş'in naaşı Bingöl Devlet Hastanesi acil servisinden Bingöl Kadın ve Doğum Hastalıkları Hastanesi'nde bulunan adli morga kaldırıldı. Bingöl Valisi Yavuz Selim Kösger şehit asker için Bingöl Devlet Hastanesi'ne giderek yetkililerden bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem