Teknik direktör Abdullah Avcı’nın 88 yaşında hayatını kaybeden annesi Feriha Avcı, İstanbul’da düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Feriha Avcı için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Abdullah Avcı ve ailesi, cenaze töreni öncesinde camide taziyeleri kabul etti.
ERTUĞRUL DOĞAN DA CENAZEYE KATILDI
Avcı ailesini acı gününde spor camiasından çok sayıda isim yalnız bırakmadı. Cenaze törenine Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da katılarak Abdullah Avcı ve ailesine taziyelerini iletti. Trabzonspor Başkanı Doğan’ın yanı sıra Abdullah Avcı ile birlikte çalışan futbolculardan Edin Visca, Uğurcan Çakır ve İsmail Köybaşı da cenaze töreninde yer aldı.

SPOR CAMİASINDAN YOĞUN KATILIM
Feriha Avcı’nın cenazesine İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve eski UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil ve Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen de katıldı.
Trabzonlu Teknik Direktör Şenol Güneş’in yanı sıra Okan Buruk, Nuri Şahin, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Orhan Ak, Erol Bulut, Önder Karaveli ve Egemen Korkmaz da Avcı ailesini acı gününde yalnız bırakmadı. Futbolculardan Necip Uysal da cenaze törenine katılan isimler arasında yer aldı.
IHLAMURKUYU MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ
Kılınan cenaze namazının ardından Feriha Avcı’nın naaşı Ihlamurkuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.