AFP'nin haberine göre, Avrupa Birliği'nden yapılan açıklamada AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile AB Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn'ın görüşmesine ilişkin bilgi verildi.
Görüşmede Hahn'ın Bozkır'a Türkiye'nin "terörün her türlüsüne tepki verme hakkının olduğunu" söylediği belirtildi. Ancak Hahn'ın, "Bu yanıt orantılı, hedeflenmiş olmalı ve hiçbir şekilde demokratik siyasi diyaloğu tehlikeye atmamalı" diye eklediği ifade edildi.
AB'den Türkiye'ye flaş PKK çağrısı
AFP'nin haberine göre, Avrupa Birliği'nden yapılan açıklamada AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile AB Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn'ın görüşmesine ilişkin bilgi verildi.Görüşmede Hahn'ın Bozkır'a Tür
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Gündem