89 yıl hapis alan Likoğlu yakalandı

 Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 26 Nisan 2012 günü 13. duruşmada sona eren davada 89 yıl hapis ceza alan fakat firar eden Kdz. Ereğli Eski TSO Başkanı Ahmet Likoğlu İstanbul’da yakalandı. Zonguldak Ereğli'de 27 Ocak 2009'da yapılan ve "Çelik-2" adlı o

89 yıl hapis alan Likoğlu yakalandı

 

Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 26 Nisan 2012 günü 13. duruşmada sona eren davada 89 yıl hapis ceza alan fakat firar eden Kdz. Ereğli Eski TSO Başkanı Ahmet Likoğlu İstanbul’da yakalandı.
 
Zonguldak Ereğli'de 27 Ocak 2009'da yapılan ve "Çelik-2" adlı operasyon sonrası Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 26 Nisan 2012 günü 13. duruşmada sona eren davada 89 yıl hapis ceza alan fakat firar eden Kdz. Ereğli Eski TSO Başkanı Ahmet Likoğlu'nun İstanbul'da yakalandığı öğrenildi.
 
Çelik-2 davası kapsamında 89 yıl hapis cezasına çarptırılan ve firarda olan Ahmet Likoğlu'nun bu gün öğle saatlerinde İstanbul'da Cuma namazına girdiği sırada polis tarafından yakalandığı öğrenildi.
 
Likoğlu'nun bir yakını ile yaptığı telefon görüşmesi sırasında teknik takibe takıldığı ve yapılan takip sonucu yakalandığı ifade edildi.
 
Likoğlu'nun yakalanmasının ardından hangi cezaevine gönderileceği bilgisi ise henüz verilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem