4 DEAŞ mensubu yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli’nde yapılan yol kontrol ve emniyet devriyesi sırasında DEAŞ mensubu 4 kişinin yakalandığını açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin Şanlıurfa Suruç’ta, 1

4 DEAŞ mensubu yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli’nde yapılan yol kontrol ve emniyet devriyesi sırasında DEAŞ mensubu 4 kişinin yakalandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin Şanlıurfa Suruç’ta, 1 teröristin ise Hakkari Çukurca’da güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu kaydedildi.

Güvenlik güçleri tarafından Gaziantep Oğuzeli’nde icra edilen yol kontrol ve emniyet devriyesi sırasında ise DEAŞ mensubu 4 şahsın yakalandığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler