36 takımı geride bıraktı 1. oldu

ODTÜ'de IEEE öğrenci topluluğu tarafından bu yıl HackMETU adlı bilişim güvenliği yarışması gerçekleştirildi. Yarışmada Halit Alptekin isimli öğrencinin takımı 36 takımı geride bırakarak birinciliğ kazandı. Okuldan yapılan açıklamada Alptekin ve takımı kut

36 takımı geride bıraktı 1. oldu

ODTÜ'de IEEE öğrenci topluluğu tarafından bu yıl HackMETU adlı bilişim güvenliği yarışması gerçekleştirildi.

Yarışmada Halit Alptekin isimli öğrencinin takımı 36 takımı geride bırakarak birinciliğ kazandı. Okuldan yapılan açıklamada Alptekin ve takımı kutlanılarak başarılarının devamı dilendi.

Öte yandan Bilgisayar Mühendisliği dördüncü sınıf öğrencisi olan ve aynı zamanda PRODAFT ve INVICTUS firmalarında siber güvenlik araştırmacısı, BlackArch işletim sistemi geliştirici ekibinin parçası, Türkiye Matematik Derneği, Linux Kullanıcıları Derneği ve Octosec siber güvenlik ekibi üyesi olan Halit Alptekin, Halis Duman Amfisinde 27.11.2015 tarihinden itibaren saat: 15.00 ile 17.00 arasında Siber Güvenlik Eğitimi vermeye başlayacak. Eğitime toplam 250 civarında öğrencinin katılması bekleniyor.

Hackercamp Trabzon'da

Günümüz dünyasında siber tehditler inanılmaz boyutlara ulaşmış, şirketlerin ve devletlerin bu konuya yatırımı giderek artmıştır. Ülkemizde de bu alanda kendini geliştirmek isteyen insanları, bir araya getirmek ve bilgi paylaşmını sağlayarak kendilerini geliştirmesine olanak tanıyan çalışmalar dan biri olan HackerCamp organizasyonu, artık Trabzon'da. Octosec ekibinin bir üyesi olan ve bugüne kadar bir çok başarıya imza atan Halit Alptekin, bilgilerini Hackercamp kapsamında katılımcılar ile paylaşacak. Düzenlenecek olan Hackercamp kapsamında Temel Siber Güvenlik Kişisel Güvenlik Gizlilik Ağ güvenliği Web Güvenliği Yazılım Güvenliği vb. gibi konular \"Halis Duman Amfisinde\" 27.11.2015 tarihinden itibaren saat: 15.00 ile 17.00 arasında katılımcılar ile paylaşılacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem