3 polisi şehit etmişti

Şırnak'ın Silopi ilçesinde el yapımı bomba patlatarak, 3 polisin şehit olmasına neden olan terörist, dün düzenlenen operasyonda ölü olarak ele geçirildi.Silopi'de önceki gün akşam saatlerinde merkez Şehit Harun Boy Mahallesi 81'inci caddede tuzakladığı el

3 polisi şehit etmişti

Şırnak'ın Silopi ilçesinde el yapımı bomba patlatarak, 3 polisin şehit olmasına neden olan terörist, dün düzenlenen operasyonda ölü olarak ele geçirildi.

Silopi'de önceki gün akşam saatlerinde merkez Şehit Harun Boy Mahallesi 81'inci caddede tuzakladığı el yapımı bombayı zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatarak, 3 polisin şehit olmasına, 1 polisin de yaralanmasına neden olan terörist öldürüldü. Silopi'de dün akşam saatlerinde düzenlenen operasyonda silahlarıyla birlikte ele geçirilen teröristin "Kado" ve "Bestan" kod adlarını kullanan Kadri Senar olduğu öğrenildi.

3 polisi şehit etmişti

3 polisi şehit etmişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler