3 Pkk lı öldürüldü

Karayolunda bombalı araç alarmıGüvenlik güçleri buldukları şüpheli ve terk edilmiş bir araçta arama yaptı. Aramada aracın içinde bomba düzeneği tespit edildi. Bölgeye frenaks karıştırıcı Jammer'li araçlar ve bomba uzmanları gönderilerek, patlayıcının etki

3 Pkk lı öldürüldü

Karayolunda bombalı araç alarmı

Güvenlik güçleri buldukları şüpheli ve terk edilmiş bir araçta arama yaptı. Aramada aracın içinde bomba düzeneği tespit edildi. Bölgeye frenaks karıştırıcı Jammer'li araçlar ve bomba uzmanları gönderilerek, patlayıcının etkisiz hale getirilmesine çalışılıyor.

3 PKK’LI ÖLDÜRÜLDÜ, 200 KİLO PATLAYICI İMHA EDİLDİ

Tunceli’de dün gece iki karakola eş zamanlı düzenlenen, 1 askerin şehit olduğu 8 askerin yaralandığı saldırıdan sonra başlatılan operasyonda, 3 PKK’lı öldürüldü.

 PKK’lıların yardım gelmesini engellemek için karakollara giden yollara döşedikleri 100’er kilo ağırlığında iki patlayıcı düzeneği güvenlik güçleri tarafından imha edildi. Operasyon nedeniyle sabah saatlerinde kapatılan Tunceli- Erzincan karayolu patlayıcıların etkisiz hale getirilmesinin ardından kontrollü olarak trafiğe açıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem