2 YDG-H üyesi yakalandı

Diyarbakır’da çeşitli olaylara karışan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi 2 kişi terörle mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik g

2 YDG-H üyesi yakalandı
Diyarbakır’da çeşitli olaylara karışan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi 2 kişi terörle mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik güçlerine, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik silahlı, molotof kokteylli, el yapımı parça ve basınç etkili bombalı saldırı eylemi için keşif çalışmaları yaptıkları tespit edilen YDG-H mensubu (C.A.U) ve (S.Y.) isimli 2 şüpheli şahıs başarılı bir operasyon sonucunda kullandıkları otomobil ile birlikte yakaladı. Yapılan operasyonda şüphelilerin evinde 4 adet çeşitli çapta markalarda silah, bu silahlara ait fişek ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.
 
Öte yandan ele geçirilen silahların daha önce güvenlik güçlerine yapılan saldırıda kullanıldığı tespit edildi. Yakalanan şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem