2 ton hamsi dua karşılığında dağıtıldı

Tokat'ta bir balıkçı tarafından ihtiyaç sahibi kişilere ücretsiz 2 ton hamsi dağıtıldı.Tokat'ta balıkçılık yapan 50 yaşındaki Halil Üneş, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere belediyeye bağlı Aşevi Müdürlüğü'ne hamsi bağışlamak istedi. Tokat Belediyesi Aş

2 ton hamsi dua karşılığında dağıtıldı

Tokat'ta bir balıkçı tarafından ihtiyaç sahibi kişilere ücretsiz 2 ton hamsi dağıtıldı.

Tokat'ta balıkçılık yapan 50 yaşındaki Halil Üneş, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere belediyeye bağlı Aşevi Müdürlüğü'ne hamsi bağışlamak istedi. Tokat Belediyesi Aşevi Müdürlüğü'nün kapatılıp yerine gıda bankası oluşturulması nedeniyle balıkçıya Cumhuriyet Meydanı'nda balık dağıtması için izin verildi. Balıkçı, Samsun Çarşamba'dan kamyonetle getirdiği 150 kasa balığı elemanları yardımı ile dağıttı. Hamsinin ücretsiz olarak dağıtıldığını duyan vatandaşlar poşetledikleri balıklarla evlerinin yolunu tuttu. Yaklaşık 2 saat sürede 2 ton hamsi dağıtımı yapıldı.

Balıkçı Halit Üneş, durumu iyi olmayanların da balık yemesi amacıyla böylesine bir organize yaptığını ifade ederek, "İnsanların duasını almak istiyorum. Parayla satarsak kilosu 10 lira. Önceden bunu aşevine veriyordum, onlar dağıtıyordu. Ama aşevi kapanıp gıda bankasına döndüğü için artık aşevinde dağıtamıyorum. Ben de rica ettim, burayı bana gösterdiler. Burada balık dağıtımını isteyen vatandaşlara yaptım" dedi.

2 ton hamsi dua karşılığında dağıtıldı

2 ton hamsi dua karşılığında dağıtıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler