2 bin Asker Kato Dağı'nda

Sabah saatlerinden itibaren Beytüşşebap İlçe merkezi yakınındaki Kato Dağı'nda yuvalanan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesine yönelik havadan ve karadan düzenlenen operasyon, akşam saatlerine doğru şiddetli çatışmaya dönüştü. Yaklaşık 2 bin askerin katı

2 bin Asker Kato Dağı'nda

Sabah saatlerinden itibaren Beytüşşebap İlçe merkezi yakınındaki Kato Dağı'nda yuvalanan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesine yönelik havadan ve karadan düzenlenen operasyon, akşam saatlerine doğru şiddetli çatışmaya dönüştü.
 
Yaklaşık 2 bin askerin katıldığı operasyonda, Şırnak 23'ncü Jandarma Sınır Tümeni ile Hakkari'deki askeri üsslerden kalkan kobra helikopterleri, Kato Dağı eteklerindeki hedefleri yoğun bombardıman altına aldı. İlçe merkezinden de çıplak gözle izlenen bombardımanda, patlama sesleri ilçede merkezinde yankılanıyor.
 
Güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında yaşanan çatışmalarda ölü ve yaralı olabileceği belirtilirken, kayıplar konusunda herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler