18 polis hakkında flaş karar

Ankara merkezli Emniyet'e yönelik usulsüz dinlemelere yönelik soruşturma kapsamında savcılık, 24 kişinin serbest bırakılmasına itiraz etmişti. Bu itiraz sonrası üst mahkeme 24 polisten 18'i hakkında yakalama ve tutuklama kararı verdi.Ankara 2. Sulh Ceza H

18 polis hakkında flaş karar

Ankara merkezli Emniyet'e yönelik usulsüz dinlemelere yönelik soruşturma kapsamında savcılık, 24 kişinin serbest bırakılmasına itiraz etmişti. Bu itiraz sonrası üst mahkeme 24 polisten 18'i hakkında yakalama ve tutuklama kararı verdi.

Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği, operasyon kapsamında, istihbarattan sorumlu eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Durmaz, eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Hami Güney ile eski İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven'in de arasında bulunduğu 18 kişi hakkında tutuklama kararı çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem