15 bin TL’ye sıfır otomobil

Hintli bir motor üreticisi, dünyanın en ucuz otomobilini Türkiye'de 15 bin TL'ye satışa sunacak.Hindistan'ın önemli motosiklet üreticisi Bajaj, "Qute" adını verdiği 4 tekerlikli, 4 kişilik yeni aracını Türkiye'de satışa sunmaya hazırlanıyor. Büyük arabala

15 bin TL’ye sıfır otomobil

Hintli bir motor üreticisi, dünyanın en ucuz otomobilini Türkiye'de 15 bin TL'ye satışa sunacak.

Hindistan'ın önemli motosiklet üreticisi Bajaj, "Qute" adını verdiği 4 tekerlikli, 4 kişilik yeni aracını Türkiye'de satışa sunmaya hazırlanıyor. Büyük arabaların aksine sadece motosiklet motoruyla çalışan aracın Türkiye'deki satış fiyatının ise 15 bin lira olacağı tahmin ediliyor.

Aracın motoru dışında herhangi bir otomobilden farkı yok. Araç saatte maksimum 70 kilometre hıza çıkabiliyor ve 13 beygir gücünde motosiklet motoruna sahip. Aracı kullanmak için motosiklet ehliyetine ihtiyaç olmayacak. B sınıfı ehliyetle de araç kullanılabilecek.

Qute'in çarşamba günü Türkiye'de satışa sunulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem