14'ü asker 566 Suriye'li daha geldi

 Bu sabah saatlerinde 4 albay, 3 yarbay, 2 binbaşı, 2 yüzbaşı, 3 üsteğmen ile bu askerlerin ailelerinin de aralarında bulunduğu 566 kişi Reyhanlı'ya bağlı Bükülmez ve Kuşaklı köyleri yakınlarından sınırı geçip, Türkiye'ye sığındı. Jandarmalar tarafından k

14'ü asker 566 Suriye'li daha geldi

 

Bu sabah saatlerinde 4 albay, 3 yarbay, 2 binbaşı, 2 yüzbaşı, 3 üsteğmen ile bu askerlerin ailelerinin de aralarında bulunduğu 566 kişi Reyhanlı'ya bağlı Bükülmez ve Kuşaklı köyleri yakınlarından sınırı geçip, Türkiye'ye sığındı.

 

Jandarmalar tarafından karşılanan grup arasındaki 3 yaralı, çağrılan ambulanslarla Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kabul işlemleri yapılan Suriyelilerden asker ve aileleleri Hatay'daki Apaydın kampına, 527 sivil ise Osmaniye'ye gönderildi.

 

Çoğunluğu çocuk olan Suriyeliler'in yanlarında kilim, halı, vantilatör gibi eşyalarını da beraberlerinde getirdikleri görüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem