12 yaşındaki çocuğun elinde...!

Alınan bilgiye göre, İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinin yıl dönümünü bahane eden grup, Tınaz Tepe Mahallesi'nde barikat kurduğu yolu ulaşıma kapattı.Uyarıya rağmen dağılmayan göstericilere polis mü

12 yaşındaki çocuğun elinde...!

Alınan bilgiye göre, İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinin yıl dönümünü bahane eden grup, Tınaz Tepe Mahallesi'nde barikat kurduğu yolu ulaşıma kapattı.

Uyarıya rağmen dağılmayan göstericilere polis müdahalede etti, bu sırada 12 yaşındaki Y.T'nin elinde el yapımı patlayıcıbulundu.

Ne olduğunu bilmediği maddeyi tanımadığı kişinin kendisine verdiğini söyleyen Y.T, "Yoldan geçen biri bana verdi, 'hemen geliyorum' dedi. Ben de korktum ve aldım. Ben hayatta polise atmam. Korktuğum için aldım" dedi.

Öte yandan, ekipler Sueyka Meydanı'ndaki müdahale sırasında metruk binada uyuşturucu kullanan göstericiyi suçüstü yakaladı.

Çal Mahallesi'ndeki olaylara müdahale eden polis de ara sokaklarda çocuklarla misket oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem