1001 metrelik Türk bayrağı nefes kesti

Beşiktaş'ta 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında yaptırılan 1001 metre uzunlukta Türk bayrağı ile saygı yürüyüşü havadan görüntülendi. İstiklal Marşı ile servis edilen görüntüler adeta nefes kesti.Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa K

1001 metrelik Türk bayrağı nefes kesti

Beşiktaş'ta 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında yaptırılan 1001 metre uzunlukta Türk bayrağı ile saygı yürüyüşü havadan görüntülendi. İstiklal Marşı ile servis edilen görüntüler adeta nefes kesti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77'nci yıldönümünde İstanbul'da çeşitli törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediyesi, ise 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında 1001 metre uzunlukta Türk bayrağı ile saygı yürüyüşü gerçekleştirdi. Rekor uzunluktaki saygı yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı. Yürüyüş renkli görüntülere sahne olurken, havadan çekilen görüntüler İstiklal Marşı eşliğinde servis edildi. Beşiktaş ve Dolmabahçe semalarında tarihi mekanlar dikkate alınarak çekilen görüntüler adeta nefes kesti. Yapılan yürüyüşe Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar başta olmak üzere çok sayıda STK temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem