10 şehit var ne partisi

 Kasımpaşa maçından sonra G.Antep'teki şehitler için isyan eden Terim'in Beytüşşebap'taki 10 şehit haberiyle ilgili öyle bir tepki verdi ki.G.Antep'teki PKK saldırısı sonrası Kasımpaşa maçının değerlendirmesi için basının karşısına çıkan Fatih Terim, 'Ne

10 şehit var ne partisi

 

Kasımpaşa maçından sonra G.Antep'teki şehitler için isyan eden Terim'in Beytüşşebap'taki 10 şehit haberiyle ilgili öyle bir tepki verdi ki.

G.Antep'teki PKK saldırısı sonrası Kasımpaşa maçının değerlendirmesi için basının karşısına çıkan Fatih Terim, 'Ne futbolu konuşacağız. Bu kadar şehidin olduğu bir günde futbol konuşamam, bu konuda beni bağışlayın' demiş, bu konuşmasının ardından PFDK'dan 5 bin TL para cezası almıştı.

EVDE DE KUTLAMA YOK

TERİM aynı hassasiyeti doğum gününde de gösterdi. İmparator 59. Yaşına girdiği gün Beytüşşebap'tan gelen 10 şehit haberiyle yıkıldı. Aynı gün Florya'da çalışanlar Terim'e sürpriz bir doğum günü partisi için çalışma yapıyordu. Bu hazırlıktan bir şekilde haberi olan Fatih Terim, 'Ülkede 10 tane şehit var. Yas tutmamız gereken böyle bir günde, ne partisi, ne doğum günü kutlaması' diyerek şehitlere olan hassasiyetini bir kez daha gösterdi. 

TERİM'in bu tavrı üzerine kutlamadan vazgeçildi. G.Saray yönetimi de siteden açıklama yaparak bu özel günü kutladı. İmparator'un evde de doğum günü kutlaması yapılmasına izin vermediği öğrenildi.

Avrupa Ligi'ne destek

Avrupa futbolunun önde gelen teknik direktörleri, UEFA Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi'nin ayrı olarak devam etmesi yönünde görüş bildirdi. UEFA'nın her yıl düzenlediği, elit kulüp hocalarının Avrupa'daki futbol sorunları üzerine tartıştığı toplantının ardından, bu kararın alındığı açıklandı. Fatih Terim de toplantıda yakın dostu Jose Mourinho ve Collina'yla bol bol sohbet etme imkanı buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem