1 saat 15 dakika görüştüler

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras Fener Rum Patrikhanesi'nden ayrıldı. Çipras'ın Patrik Bartholomeos ile yaptığı görüşme 1 saat 15 dakika sürdü.Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras Balat'ta bulunan Fener Rum Patrikhanesi'ni ziyaret etti. Patrikhane yetki

1 saat 15 dakika görüştüler

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras Fener Rum Patrikhanesi'nden ayrıldı. Çipras'ın Patrik Bartholomeos ile yaptığı görüşme 1 saat 15 dakika sürdü.

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras Balat'ta bulunan Fener Rum Patrikhanesi'ni ziyaret etti. Patrikhane yetkililerince kapıda karşılanan Çipras, Fener Rum Patriği Bartholomeos ile görüştü. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren görüşmenin ardından Patrik Bartholomeos konuğunu kapıya kadar uğurladı. Herhangi bir açıklama yapmayan Çipras, patrikhaneden ayrıldı. Çipras'ın patrikhane ziyareti sırasında yoğun güvenlik önlemleri de dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem