1 kişinin öldüğü ’araba’ kavgasının görüntüleri ortaya çıktı

Ankara'da arabanın çizilmesi yüzünden 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı bıçaklı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.Olay, 8 Ağustos 2015 tarihinde saat 09.30 sıralarında Etimesgut ilçesi Ahi Mesut Mahallesi 1782. Sokak'ta meydana geldi

1 kişinin öldüğü ’araba’ kavgasının görüntüleri ortaya çıktı

Ankara'da arabanın çizilmesi yüzünden 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı bıçaklı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, 8 Ağustos 2015 tarihinde saat 09.30 sıralarında Etimesgut ilçesi Ahi Mesut Mahallesi 1782. Sokak'ta meydana geldi. Bir apartmanda yönetici olarak görev yapan Ömer Ak, misafir olarak gelen bir arkadaşının arabasının çizildiğini fark etti. Apartmanın kamera kayıtlarını inceleyen Ak, arabayı çizen kişinin Seydi D.'nin (41) kızı olduğunu gördü. Ömer Ak, çizilen arabada 100 TL masraf olduğunu belirterek, Seydi D.'den 100 TL istedi. İddiaya göre Seydi D., parasının olmadığını arabanın masrafını daha sonra ödeyeceğini söyledi. Daha sonra oğlu Abdullah Ak ile birlikte Seydi D'nin evine giden Ömer Ak ile Seydi D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Seydi D., elindeki bıçakları Ömer Ak ve oğlu Abdullah Ak'ı yaraladı. Ağır yaralanan Abdullah Ak olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Abdullah Ak hayatını kaybederken, baba Ömer Ak'ın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından gözaltına alınan Seydi D. alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler