TKDK Giresun’da proje hazırlama eğitimi verecek

TKDK Giresun İl Koordinatörlüğü tarafından ‘IPARD II Programı Proje Hazırlama Eğitimi’ düzenlenecek.

TKDK Giresun’da proje hazırlama eğitimi verecek

TKDK Giresun’da proje hazırlama eğitimi verecek.


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Giresun İl Koordinatörlüğü tarafından ‘IPARD II Programı Proje Hazırlama Eğitimi’ düzenlenecek.

Kurumdan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “ IPARD II Programı kapsamında Danışman Firma, Danışman Firma Temsilcileri ve potansiyel başvuru sahiplerine yönelik olarak, proje hazırlama kapasitesinin yükseltilmesi amacıyla 27 - 30 Mart 2017 tarihleri arasında, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Giresun İl Koordinatörlüğü’nde 4 günlük eğitim programı düzenlenecektir.  Katılmak isteyenler TKDK Giresun İl Koordinatörlüğü’ne başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler. Eğitim verilecek konular ise, Ipard II Programı, Başvuru Formu ve Ekleri, Teklifler ve Ekleri, Kopya - Manipülasyon ve İş planı olacaktır” ifadelerine yer verildi. 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel