Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Giresun Yayın tarihi: 04 Ekim 2026 17:18

MHP Giresun İl Kongresi'nde Salih Akgün yeniden başkan seçildi

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Giresun İl Kongresi’nde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Giresun’da düzenlenen il kongresinde yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kongrede tek aday olan Salih Akgün, yeniden MHP Giresun İl Başkanı seçildi.

AKSU’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

MHP 15. Olağan Giresun İl Kongresi, Çotanak Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, partinin çalışmalarına ve Türkiye’nin geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Aksu, ayrışma yerine kaynaşmayı, çatışma yerine dayanışmayı esas alan ve Türkiye merkezli yeni bir medeniyet anlayışının inşasını hedeflediklerini belirtti.

MHP’NİN KONGRE SÜRECİNE DİKKAT ÇEKTİ

Ülke genelinde 7 Mayıs’ta başlayan kongrelerin demokratik olgunluk içerisinde sürdüğünü ifade eden Aksu, kongrelerin demokrasinin ve hukukun yanı sıra Türk siyasi geleneğinin de bir parçası olduğunu söyledi.

Aksu, MHP’nin 57 yıldır aynı ülkü ve iradeyle siyasi çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, Türkiye ve bölgedeki gelişmelerin yakından takip edildiğini aktardı.

SALİH AKGÜN YENİDEN İL BAŞKANI

Kongrede tek aday olarak gösterilen Salih Akgün, yapılan seçim sonucunda yeniden MHP Giresun İl Başkanı seçildi.

Kongreye MHP MYK Üyesi ve Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Turan Şahin, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile delegeler katıldı.

Kaynak: AA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!