Giresunlu iş adamının ABD'deki başarısı

ABD’nin New Jersey eyaletindeki Toros Restaurant, ölmeden önce gitmeniz gereken 51 restoran arasına girmeyi başaran ilk Türk restoranı oldu. 

Giresunlu iş adamının ABD'deki başarısı

Türk iş adamı Hüseyin Bayram'ın işlettiği Toros Restaurant, ölmeden önce gitmeniz gereken 51 restoran arasına girmeyi başaran ilk Türk restoranı oldu. New Jersey eyaletinde önemli haber sitelerinden biri, web sitesinde New Jersey’in yemeği mutlaka bir kez yenmesi gereken 51 restoranını seçti. Restoran işletmeciliği yapan Türk iş adamı Hüseyin Bayram'ın, 4’üncü şubesi Montclair kentinde açıldı. Türk restoran, ölmeden önce gitmeniz gereken 51 restoran arasına girmeyi başararak, ABD’de isim yapmış çok sayıda ünlü markaları geride bıraktı.

Türkiye’den Amerika’ya gelen sanat, spor ve siyaset camiasından çok sayıda ünlüyü ve ABD’li ünlü siyasetçileri de ağırlayan iş adamı Hüseyin Bayram’ın başarılı çalışmaları herkes tarafından takdir ediliyor. 80'li yıllarda ailesiyle birlikte Giresun’dan Amerika’ya göç eden Hüseyin Bayram, baba mesleği restoran işletmeciliğini de Amerika’ya taşıyarak başarılı çalışmalara imza attı. İlk restoranını 1994 yılında Paterson Main Street’de açan Bayram, ev yemekleri ve sulu yemeklerin ağırlıklı olduğu bir menü sunan restoranında Türk mutfağını Amerikalılara tanıttı. Hüseyin Bayram’ın sahip olduğu Toros Restaurant'ın başarısı ve ünü arttıkça yeni şubeleri de beraberinde getirdi. Clifton Hazel Street'te ikinci şubesi, üçüncü şubesi New Miltford’da, son olarak da Montclair'da dördüncü şubesi açıldı.

ABD Türk Restaurantlar Birliği Başkanı Hüseyin Bayram’ın, restoran dalında çok sayıda ödül sahibi olduğu belirtildi.

Giresunlu iş adamının ABD'deki başarısı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel