Giresun'da denize girmek yasaklandı! Kaymakamlıktan kritik uyarı

Giresun'un Bulancak ilçesinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle bugün denize girmek yasaklandı. Kaymakamlık, vatandaşlardan can güvenliği için yasağa uymalarını istedi.
Giresun'da denize girmek yasaklandı! Kaymakamlıktan kritik uyarı

Giresun'un Bulancak ilçesinde etkili olan olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle denize girilmesine izin verilmeyecek.

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA

Bulancak Kaymakamlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle ilçe genelindeki tüm kıyı ve plajlarda bugün denize girmenin yasaklandığı bildirildi.

VATANDAŞLARA UYARI

Açıklamada, vatandaşların can güvenliği açısından alınan karara uymalarının önem taşıdığı belirtilerek, yasağa riayet edilmesi istendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.