Giresun Trabzon arasındaki yola dikkat

Giresun Trabzon arasındaki yolda çalışma yapılacak.

Giresun Trabzon arasındaki yola dikkat

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.



Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Giresun-Trabzon yolunun 69-72. kilometrelerindeki Tirebolu 1 ve Tirebolu 2 tünellerinde bugün saat 17.00'ye kadar bakım ve onarım çalışması yapılacak. Bu nedenle tünellerin Giresun-Trabzon yönündeki güney tüpleri trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yolundan gerçekleştirilecek. 

Hasankeyf-Gercüş-Midyat yolunun 20-39. kilometrelerindeki çeşitli işler nedeniyle 37-39. kilometrelerde patlatmalı yapım çalışmaları gerçekleştirilecek. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Artvin-Yusufeli yolunun 58. kilometresindeki Sukavuşumu 2 Tüneli'nde 16 Mart'a kadar 08.00-17.00 saatlerinde bakım ve onarım çalışmaları yapılacak. Bu kesimde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek. 

Karacabey-Bandırma yolunun 28-29. kilometrelerindeki Karacabey Kavşağı'nda alt geçit köprüsü yapılacak. Bu nedenle çalışmalar süresince bölünmüş yolun her iki kesiminde birer şerit ulaşıma kapatılacak.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerindeki görüntü bariyeri çalışması nedeniyle 14 Nisan'a kadar Karapürçek-Samsun kavşakları istikametinde sağdan 2 şerit trafiğe kapatıldı. Ulaşım soldaki iki şeritten kontrollü sağlanıyor.

Pozantı-Tarsus Otoyolu'nun Pozantı Güney-Tekir kavşakları 9-10. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel