Giresun'da 17 yıllık cinayet çözüldü
Giresun’da 17 yıllık cinayeti JASAT ekibi çözdü.
Giresun
12.04.2022, 16:57

Giresun’da 17 yıl önce işlenen çifte cinayet, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından oluşturulan özel ekip tarafından çözüldü. Cinayetle ilgili bir kişi tutuklanırken, 4 kişi de gözaltına alındı.
JASAT ekipleri tarafından yaklaşık 4 aydır araştırma ve teknik takip sonucu 17 yıl önce Giresun'un Bulancak ilçesinin Kovanlık beldesinde Habip Güneş ve Erdal Şenol öldürülmesiyle ilgili cinayet aydınlatıldı.
Cinayet zanlısı olarak M.A.A ile beraber C.A., N.A, T.Ş., ve A.Ş. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda 6 adet ruhsatsız tabanca, 367 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 6 adet ruhsatsız av tüfeği, 137 adet tüfek fişeği, 2 adet kurusıkı tabanca ve 36 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak cinayet zanlılarından M.A.A. tutuklanırken, C.A., N.A, T.Ş., ve A.Ş. serbest bırakıldı.