Canlı yayında şok iddia! Hamile karısını bırakıp eski sevgilisine kaçtı

Giresun'da yaşayan kadın eşinin kendisini bırakıp eski sevgilisine kaçtığını söyledi.

Canlı yayında şok iddia! Hamile karısını bırakıp eski sevgilisine kaçtı

Giresun’da yaşayan Kübra Sarıkaya eşinin eski sevgilisi ile beraber olduğunu ve düğün yaptıklarını iddia ederek Esra Erol’dan yardım istedi.

Giresun'da yaşayan 22 yaşındaki Kübra Sarıkaya, 2 yıldır evli olduğu eşi S.S.'nın eski sevgilisiyle beraber olduğunu iddia etti.

5 aydır eşinden haber alamadığını söyleyen Kübra Sarıkaya, eşinin eski sevgilisiyle düğün yaptıklarını iddia ederek Esra Erol'a başvurdu.

Acılı anne yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Canlı yayına bağlanan eş S.S. ise fotoğrafları olmasına rağmen “Bütün bunlar iftira” diyerek herkesi şaşırttı.

NE OLMUŞTU?

Kübra Sarıkaya 22 yaşında. 2 senelik evli. 2 yaşında bir oğlu var ve ayrıca 8 aylık da evli. Eşi S.S'in eski sevgilisi E.Ç. ile kaçıp düğün yaptığını, kendisinden de 5 aydır haber alamadığını söyledi. Çocukları ile ilgilenmediğini de anlatan acılı kadın göz yaşları döktü. Kayınpederinin evden kovduğunu, E.Ç.'nin benimsenerek kabul edildiğini dile getirdi.

Hamilelik sürecinde tek başına kalan ve yalnız olan Kübra Sarıkaya, kardeşinin yakaladığı samimi görüntülü konuşma sonrasında olayların yaşandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel