Giresun’un Alucra ilçesinde, Yeşilyurt ile Karabörk köyleri arasındaki kara yolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak dere yatağına devrilen otomobilde aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.
VİRAJDA KONTROLDEN ÇIKTI
Kaza, Alucra ilçesine bağlı Yeşilyurt köyü ile Karabörk köyü arasındaki kara yolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, İlyas Kerim Saatçi (21) idaresindeki 28 ADC 335 plakalı otomobil, Yeşilyurt köyü yönünden Karabörk köyü istikametine ilerlediği sırada sürücüsünün virajda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.
Yoldan çıkan otomobil, dere yatağına devrildi. İhbarın ardından olay yerine sağlık, jandarma ve kurtarma ekipleri sevk edildi.
AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde araçta yolcu olarak bulunan Almina Değerli (2), Sevgi Saatçi (57) ve Zeykir Saatçi'nin (55) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada yaralanan sürücü İlyas Kerim Saatçi ile araçta bulunan Melek Değerli (28) ve Ayşe Yamak (49), olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Alucra İlçe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kazayla ilgili inceleme ve soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
