Fabian Castillo'dan bir transfer daha!

Trabzonspor'un eski futbolcularından Castillo yeniden transfer oldu

Fabian Castillo'dan bir transfer daha!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un 2016-17 sezonunda kadrosuna kattığı Fabian Castillo bordo mavili takımdan sonra 3. takımına transfer oldu.

Kolombiyalı sol kanat oyuncusu Meksika ekini Juarez FC'ye imza attı. Son olarak yine Meksika'da Tijuna forması giyen 29 yaşındaki futbolcu Apertura 2021 turnuvası öncesinde Juarez FC'ye katıldı. Transferin detayı ise henüz açıklanmadı.

Juarez FC, Castillo'yu taraftarlarına "müthiş hızlı, çalım yeteneği ve uzun şutlarıyla öne çıkıyor, şüphesiz çok katkı yapacak" şeklinde tanıttı.

Geçen sezon Tijuna'da 34 maçta 4 gol atan 2 asist yapan Castillo, Meksika ligi'nde 55 çalımla bu alanda lider olmuştu.

Trabzonspor'un 2016-17 sezonunda ABD ekibi FC Dallas'dan transfer ettiği Castillo 2018-19 sezonu öncesinde bordo mavili takımdan Meksika ekibi Tijuna'ya transfer olmuştu. 1 sezon burada forma giyen yetenekli futbolcu 2019'da aynı ülkenin Querétaro takımına kiralık olarak gitmişti. 2020'de yeniden Tijuna'ya dönen Castillo gelecek sezon da Juarez'de forma giyecek. Kolombiyalı futbolcu böylece Trabzonspor'dan sonra hiç bir takımda üst üste 2 sezon oynayamadı.

Fabian Castilo'dan bir transfer daha!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor