Şans topu çekilişi yapıldı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Şans Topu oyununun 386. hafta çekilişi yapıldı.

Şans topu çekilişi yapıldı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından her hafta düzenlenen popüler Şans Topu oyununun 386. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Çekiliş sonucunda kazandıran numaralar 7, 14, 19, 20, 34 ve artı 6 olarak belirlendi.

Şans Topu oyununda bu hafta büyük ikramiyeyi kazanan talihliler henüz açıklanmadı. Ancak, oyunun genellikle birçok farklı ikramiye seviyesi sunduğu biliniyor. Büyük ikramiyenin yanı sıra, daha az sayıda numarayı doğru tahmin eden katılımcılar da farklı miktarlarda ikramiye kazanabiliyorlar. Milli Piyango İdaresi, çekilişin ardından kazanan numaraları ve ikramiye dağılımını resmi web sitesi ve çeşitli iletişim kanalları üzerinden duyuruyor.

Şans Topu, her hafta binlerce kişiyi umutlandıran bir şans oyunu olarak popülaritesini koruyor. Oyunda, 1'den 34'e kadar olan sayılardan beş tanesi ve 1'den 14'e kadar olan sayılardan bir 'artı' numara seçiliyor. Katılımcılar, bu numaraları doğru tahmin ettiklerinde çeşitli ikramiye seviyelerinde ödüller kazanabiliyorlar.

Milli Piyango İdaresi, Şans Topu gibi oyunlarla elde edilen gelirin bir kısmını kamu yararına projelere aktarıyor. Bu gelirler, eğitim, sağlık, spor ve kültür gibi alanlardaki birçok farklı projenin finansmanında kullanılıyor. Oyunun bu haftaki çekilişi, katılımcılara heyecan verici bir deneyim sunarken, aynı zamanda toplumun geneline de katkı sağlamış oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler