KTÜ'nün çilesi sona eriyor!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile Pelitli beldesi arasında yıllardır kestirme yol olarak kullanılan patika yol yaya yoluna dönüştürülüyor. KTÜ Kanuni Kampüsü C Kapısı'nın güney doğusunda bulunan ve öğrencilerin senelerdir kestirme yol olarak kulland

KTÜ'nün çilesi sona eriyor!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile Pelitli beldesi arasında yıllardır kestirme yol olarak kullanılan patika yol yaya yoluna dönüştürülüyor.

KTÜ Kanuni Kampüsü C Kapısı'nın güney doğusunda bulunan ve öğrencilerin senelerdir kestirme yol olarak kullandıkları yolun yerleşke içinde kalan ve üniversiteye ait olan kısmı yaklaşık 3 hafta önce toprak dökülerek kapatılırken, öğrenciler zor şartlarda toprak yığınını aşarak derslerine yetişmeye çalışıyordu. Toprağın yapılacak yeni yol için döküldüğü öğrenilirken, bugün iş makineleri yol yapımı için çalışmalara başladı. Çalışmaların en kısa sürede sonuçlanacağı ve öğrencilerin yollarına kavuşacağı öğrenildi.

Öte yandan yaya yolu olarak planlanan yolun ileride araç yoluna da dönüştürüleceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler